Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΛΕΥΚΑΔΑ-μια δευτερη ευκαιρια!!

Πριν 3 χρονια μεταξυ Παξων και Κεφαλλονιας υπηρξε ενα διημερο που επρεπε να γεμισει στη νησο Λευκαδα!η εμπειρια απο το νησι- η σαν νησι ετσι οπως συνδεεται με την Ηπειρο πια-δεν ηταν και η καλυτερη...αγενεια παντου,διαμονη -χειροτερο να μη γινεται-κοσμος παντου και καμμια ουσια!αναρωτηθηκα τοτε...."τι στο καλο να ερθει καποιος να κανει εδω με τοσα ομορφα μερη στην Ελλαδα να τον προσκαλουν πολλα υποσχομενα!καλο το καθισμα,ο Αγιος Νικητας συμπαθητικος αλλα τιποτα περισσοτερο!
Λοιπον ολα στη ζωη αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια.......
Η οποια ηρθε φετος,καλοκαιρι του 2009 και συγκεκριμενα το τριημερο του Αγ.πνευματος-ναι θα σκεφτειτε οτι δεν ψηφισα-ααα!!!πολλα χρονια τωρα....!!!
Λοιπον ας ξεκινησω απο το δωματιο στον Αγ.Ιωαννη,μεσα στη χωρα σχεδον,πολυ περιποιημενο και ισως καλυτερο απο το τιμημα που πληρωσαμε.BLUE LEFKAS.Πολυ καθαρο, ζεστη ατμοσφαιρα και ωραιος περιβαλλοντας χωρος.
Ο αγιος Νικητας δεν αλλαξε και μαλιστα το ταβερνακι ψηλα που αγναντευεις προς τη θαλασσα
ιδιο και απαραλλαχτο,νομιζω το λενε ΑΓΝΑΝΤΙ!Ο δε ταβερνιαρης ιδιος και απαραλαχτος με τοτε-το ιδιο χιουμορ(χμ!).
Το Πορτο Κατσικι απιστευτο αν και με τοσο κοσμο το χρατς χρουτς απο τα πετραδακια σε ζαλιζε.τα νερα τελεια...
ο καταρακτης και το ησυχο και δροσερο καφε περα απο το Νυδρι οαση και κατι περα των τουριστικων επιλογων!
Αυτα εν ολιγοις για τη Λευκας.Δεν ξερω αν θα πηγαινα συντομα παντως σιγουρα θα την προτεινω σε φιλους ως μια ασφαλης κοντινη επιλογη για ενα τριημερο-τεραημερο.οχι παραπανω.
Α και να μη ξεχασω το ουζερι στην Πρεβεζα οπου σταματησαμε στον πηγαιμο και φαγαμε τελεια μυδια τηγανιτα με τυρι(!!)super γευση και τωρα δεν θυμαμαι πως το ελεγαν,αυτα παθαινω οταν αργω να γραψω.παντως ηταν στην παλια πολη μεσα στα στενα με χαριτωμενη διακοσμηση και παλιομοδιτικα τραπεζομαντηλα!!σας εσωσα τωρα..ξερω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.